본문 바로가기
Learning English

우리는 커피를 갈색 콩으로 생각할지도 모른다.

by JUNE LAB 2018. 11. 18.
336x280(권장), 300x250(권장), 250x250, 200x200 크기의 광고 코드만 넣을 수 있습니다.

We may think of coffee as being a brown bean, but it actually starts as a small red fruit. This fruit's inner seed is dried into green coffee beans that are shipped and stored around the world. The final step in this process is roasting. The heat forces water out of the bean, causing it to dry and (to) expand. The natural sugars in the beans are transformed into CO2 gas or (are) caramelized to create a distinctive coffee flavor. At continue to release CO2 after they've been roasted, which helps protect the flavor and smell of the coffee


우리는 커피를 갈색 콩으로 생각할지도 모르지만, 그것은 실제로는 작은 붉은색 열매로 시작된다. 이 열매의 속 씨가 전 세계에서 운송되고 저장되는 초록색의 커피 원두로 건조된다. 이 과정의 마지막 단계는 볶는 것이다. 열은 수분을 원두 밖으로 나오게 만들어 원두가 건조하고 팽창하게 한다. 원두 속의 천연 당분은 이산화탄소 기체로 변화되거나 캐러멜화되어 독특한 커피의 맛을 만들어 낸다. 커피를 볶는 과정의 마지막 단계에서 원두는 이전보다 더 가벼워지고 더 커진다. 원두는 볶인 이후부터 계속해서 이산화탄소를 배출하는데, 그것은 커피의 맛과 향을 보호하도록 돕는다.


landfill 쓰래 매립지, material 재료, 물질, lead 납, valuable 값비싼, copper 구리, 동, recover 되찾다. mine 캐다, 채굴하다, electronics 전자제품, conserve 보호하다.

댓글