We may think of coffee as being a brown bean, but it actually starts as a small red fruit. This fruit's inner seed is dried into green coffee beans that are shipped and stored around the world. The final step in this process is roasting. The heat forces water out of the bean, causing it to dry and (to) expand. The natural sugars in the beans are transformed into CO2 gas or (are) caramelized to create a distinctive coffee flavor. At continue to release CO2 after they've been roasted, which helps protect the flavor and smell of the coffee
우리는 커피를 갈색 콩으로 생각할지도 모르지만, 그것은 실제로는 작은 붉은색 열매로 시작된다. 이 열매의 속 씨가 전 세계에서 운송되고 저장되는 초록색의 커피 원두로 건조된다. 이 과정의 마지막 단계는 볶는 것이다. 열은 수분을 원두 밖으로 나오게 만들어 원두가 건조하고 팽창하게 한다. 원두 속의 천연 당분은 이산화탄소 기체로 변화되거나 캐러멜화되어 독특한 커피의 맛을 만들어 낸다. 커피를 볶는 과정의 마지막 단계에서 원두는 이전보다 더 가벼워지고 더 커진다. 원두는 볶인 이후부터 계속해서 이산화탄소를 배출하는데, 그것은 커피의 맛과 향을 보호하도록 돕는다.
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